بولتن نیوز: همان گونه که در اخبار آمده بود بالاخره چند روز پیش اولین جلسه هیئت امنای دانشگاه آزاد پس از اصلاح اساسنامهی آن برگزار شد.
در این جلسه اکبر هاشمی رفسنجانی، سید حسن خمینی، حمید میرزاده (سه عضو هیئت مؤسس) کامران دانشجو (وزیر علوم، مرضیه وحید دستجردی (وزیر بهداشت)، حجت الاسلام محمد محمدیان (رئیس نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها)، فرهاد دانشجو، بهمن یزدی صمدی، فریدون عزیزی (سه عضو هیئت علمی نماینده شورای عالی انقلاب فرهنگی) و عبدالله جاسبی (رئیس فعلی دانشگاه آزاد) به عنوان اعضای هیئت امنا در این جلسه حضور داشتند و محمد رضا مخبر دزفولی دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نیز بهعنوان ناظر این شورای در نشست حضور یافت.
بر خلاف دستور جلسه ای که از قبل قرار بود در این روز مورد بحث قرار گیرد، یعنی تعیین رئیس جدید دانشگاه آزاد، با کارشکنی تیم آقای هاشمی، این مسأله به حاشیه رفت و تنها به مسائل بی اهمیت پرداخته شد..
اما بر خلاف دستور جلسه ای که از قبل قرار بود در این روز مورد بحث قرار گیرد، یعنی تعیین رئیس جدید دانشگاه آزاد، با کارشکنی تیم آقای هاشمی، این مسأله به حاشیه رفت و تنها به مسائل بی اهمیت پرداخته شد.
دراین جلسه تیم فعلی مدیریتی دانشگاه آزاد بر وارد نشدن به بررسی گزینهها و نرفتن سراغ موضوع اصلی اصرار داشت و در این زمینه، حتی یک دستور کار فرعی با عنوان "تعیین رئیس هیئت امنای دانشگاه آزاد" نیز مطرح شد
با توجه به اینکه شش رای از ده رأی هیأت امنای دانشگاه آزاد هم اکنون در ائتلافی نانوشته در سبد طیف آقای هاشمی رفسنجانی برای رسیدن به مقام ریاست دانشگاه آزاد قرار گرفته است به نظر می رسد که ریاست دانشگاه آزاد از هم اکنون توسط هاشمی تعیین می شود.
همان طور که می دانید یکی از وعدههای آقای رئیسجمهور از ابتدای دولت نهم، اصلاح روند مدیریتی دانشگاه آزاد بود که در چند مرحله نسبت به این کار اقدام شد و در نهایت بهدلیل برخی تهدیدها در سال 87، این روند اصلاح، موقتاً متوقف شد. برخی از تحلیلگران وجود روابط خاص بین برخی از عناصر نزدیک به آقای رئیس جمهور با طیف وابسته به آقای هاشمی و جاسبی را عامل این موضوع می دانند
پیش از این، در بین کاندیداهای انتخاب ریاست دانشگاه آزاد اسلامی، عباس طائب مشاور عالی وزیر علوم، فرهاد دانشجو رئیس سابق دانشگاه تربیتمدرس، فرهاد رهبر رئیس دانشگاه تهران، غلامحسین الهام عضو هیئت علمی دانشگاه تهران، محمد سلیمانی وزیر سابق ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمدحسن شجاعیفرد مشاور وزیر علوم، کریم زارع معاون پارلمانی دانشگاه آزاد، علیمحمد رنجبر عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی شریف، محمدصادق مهدوی قائممقام رئیس دانشگاه آزاد و فردی با عنوان مهدویان که تاکنون جزو گزینههای ریاست دانشگاه آزاد نبوده به عنوان گزینههای ریاست دانشگاه آزاد مطرح شدهاند.
اما بنا بر گزارش های رسیده از منابع آگاه به بولتن نیوز، گزینه اصلی آقای هاشمی برای ریاست دانشگاه آزاد اسلامی آقای حمید میرزاده عضو هئیت امنای دانشگاه آزاد و معاونت اجرایی و همه کاره دولت هاشمی در 8 سال ریاست جمهوری ایشان است. بنابراین تیم آقای هاشمی گویا قصد ندارند دست از سر دانشگاه آزاد بر دارند و هم چنان به دنبال وجود شبکه مافیایی خود در این نهاد مهم فرهنگی و آموزشی هستند
تیم مدیریتی دانشگاه آزاد نیز برای از دست ندادن این پایگاه مهم خود که عملاً برای هاشمی و نزدیکانش تبدیل به یک حزب بزرگ و سیاسی با کارکردهای متنوع شده بود، حتی اقدام به ارائه طرح وقف و سرمایه 250هزار میلیاردی دانشگاه آزاد کرد تا در نتیجه این طرح، اختیار از شورای عالی انقلاب فرهنگی برای ورود و اصلاح اساسنامه دانشگاه آزاد سلب شود. اما با هوشیاری به موقع دانشجویان انقلابی و درایت رهبر انقلاب این طرح آنان نیز با شکست مواجه شد. بنابراین تیم هاشمی و جاسبی چاره ای ندیدند جز اینکه به هر طریق ممکن بتوانند رئیس بعدی دانشگاه آزاد را نیز از میان حلقه خود انتخاب کنند